Winkel

Kijk ook in onze Refurbished of in onze Nieuwe producten afdeling

Drupal spam blocked by CleanTalk.

HP Elitebook 820 Back2SCOOL

Op=Op HP Elitebook 820 met SSD !

De perfecte laptop voor school, voldoet volledig aan de door de school gestelde eisen v.b. les en netwerk. Klein en fijn, lekker licht en geen grote apparaten meezeulen naar de klas. Voorzien van de laatste versie van Windows 10, gegarandeerd zorgeloos en veilig werken op school. En dat allemaal voor een fractie van de nieuwprijs.

Refurbished
€285.00

HP Probook 6560b 15.6 inch

Die ProBook-serie van HP vormt een brug tussen de consumenten Pavilion-modellen en de zware, zakelijke EliteBooks. Waar de 4/S-serie een serie is die dankzij de HDMI-poort en het ontbreken van een aansluiting voor een dockingstation wellicht wat meer naar de consumentenmarkt hangt, is de 6/B-serie meer een betaalbare variant van de EliteBook. Terwijl die modellen een wat luxere – aluminium – behuizing hebben gekregen, heeft de ProBook wat minder aluminium en wat meer plastic.

€249.00

Lenovo Thinkpad T510 15,6 inch

Notebooks zijn de afgelopen jaren behoorlijk veranderd. Niet alleen van binnen door nieuwe processors, grafische kaarten en andere technologische aanpassingen, maar vooral ook aan de buitenkant. De notebook van vandaag is niet meer die van gisteren. Lichter, compacter maar vooral ook goedkoper. Een notebook van € 500 is iets geheel anders dan de notebook waar je een paar jaar geleden nog het vierdubbele voor betaalde. Toch zijn er nog steeds fabrikanten die échte notebooks maken. Zoals Lenovo.
Refurbished
€249.00

Dell Latitude E5430 14 inch

De Dell Latitude E5430 is een 14 inch laptop gebaseerd op een Intel Core i5 3340M 3de generatie i5 processor met 4 GB geheugen. De relatief beperkte afmeting maakt de laptop geschikt voor gebruik onderweg. De notebook heeft een scherm met een resolutie van 1366x768 pixels, aangestuurd door een Intel HD Graphics 4000 grafische kaart. De opslagcapaciteit bedraagt 500GB HDD. Als besturingssysteem is Microsoft Windows 10 PRO geïnstalleerd.

Zeer degelijk en robuust, voor jarenlang computer plezier

Refurbished
€299.00

Lenovo Thinkpad T420S 14 inch

Refurbished laptop uit het zakelijke segment, oerdegelijk en in zeer goede staat. Voldoende voor jarenlang computer plezier.

Lenovo T420S

Een rotsvaste constante, Het veelbeproefde ontwerp van de Thinkpad is vrijwel onveranderd gebleven aan de buitenkant. Maar vanaf nu doet de nieuwe Sandy Bridge-processor zijn werk binnen de T420. Bovendien heeft de compacte kantoorlaptop een uitstekende communicatie-uitrusting voor het professionele werk.

Refurbished
€299.00